Velkommen til PHYTOMER hudpleje og professionelle behandlinger

På laboratoriet i St Malo, Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. PHYTOMER står derfor bag en helt ny generation af bioteknologiske ingredienser med fantastiske anvendelsesmuligheder indenfor hudpleje.

PHYTOMER har igennem 40 år opdaget de mest effektive marine ingredienser. De udvikler hidtil usete metoder for dyrkning af alger på reb i laboratoriet med de reneste naturingredienser uden at beskadige havet. Det er meget vigtigt nærmest alt afgørende for PHYTOMER, at bevare havuniverset så meget som muligt.

Effektiviteten af PHYTOMER´s produkter og behandlinger er altid videnskabeligt bevist af uafhængige laboratorier. Kvaliteten er bekræftet ved mærkets tilstedeværelse i mere end 10000 saloner verden over.

Marine exopolyssacharider (EPS)

EPS er marine sukker, der er produceret at mikroorganismer i deres naturlige miljø. De findes ikke andre steder end i havet, og pga. deres kompleksitet kan de ikke genskabes med syntetiske molekyler. PHYTOMER er i øjeblikket det eneste firma i verden, der er i stand til at genskabe EPS i deres laboratorium, takket være deres utrolige erfaring indenfor marine bioteknologi.

Åbningstider​

Mandag 

10.00 – 17.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 – 17.00​

Fredag

10.00 – 17.00​

Weekend

lukket

Kontaktoplysninger

Amaliegade 5 st. th., 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

+45 2021 1212

vippelounge@outlook.dk