Få lavet et lashlift og vågn op med flotte vipper hver dag

Smid vippebukkeren væk og få lavet et semipermanent vippebuk

Kunne du godt tænke dig at vågne op med smukke vipper, der fremhæver dit ansigt? Hvis ja, så er jeg den helt rigtige at kontakte. I min klinik Vippe Lounge tilbyder og laver jeg den populære vippebehandling lashlift.

Min klinik er beliggende i Horsens, men mange af mine faste kunder kommer blandt andet fra Horsens, Skanderborg og de omkringliggende byer, for at få lavet deres lashlift hos mig.

Så hvis du går om drømmer om et mere naturligt look, eller hvis du godt kunne tænke dig at slippe for, at bruge en masse tid på at skulle ligge makeup, så er du meget velkommen til at kontakte mig.​

​Hvad er et lashlift?

Et lashlift er et semipermanent buk af dine egne vipper, som vil få vipperne til at se længere og mere voluminøse ud – på en helt naturlig måde. Vipperne løftes og bukkes skønsomt, og giver derved et flot og naturligt look.

Jeg laver både lashlift med og uden farve. Vælger du at få farvet vipperne mørke, kan du slippe for at bruge mascara. Et lashlift vil nemlig få det til at se ud som, at dine vipper allerede fået lagt et naturligt lag af mascara.

Behandlingen er smertefri, og tager omkring 60 minutter. Alt efter hvor hurtigt dine vipper vokser, vil resultatet kunne holde helt op til 6 uger.

Kontakt mig og book til lashlift her

Vil du gerne booke en tid til et lashlift, eller vil du gerne vil høre mere behandlingen? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder altid klar til at med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få lige præcis den behandling, du går og drømmer om.

Jeg glæder mig til at se dig i Vippe Lounge!

Farve af vipper


155,-

Farve vipper og bryn inkl. retning

Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen


315,-

TILLÆG Læbe Behandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Lash Lift - uden farve

Få et naturligt look med Lash Lift der fremhæver dine øjne. Et permanent buk af dine egne vipper så du slipper for vippebukkeren hver dag der slider på din vipper

395,-

Lash Lift - med farve

Få et naturligt look med Lash Lift der fremhæver dine øjne. Et permanent buk af dine egne vipper så du slipper for vippebukkeren hver dag der slider på din vipper.

​​

495,-

Åbningstider​

Mandag 

10.00 – 17.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 – 17.00​

Fredag

10.00 – 17.00​

Weekend

lukket

Kontaktoplysninger

Amaliegade 5 st. th., 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

+45 2021 1212

vippelounge@outlook.dk